De activiteiten van Van der Zwet Interim Financials zijn in 2015 gestart door Ruud van der Zwet CMA FC. Ruud heeft in de loop der jaren uiteenlopende, seniore financieel managementfuncties vervuld.


De branches waarin Ruud actief is  lopen uiteen van de accountancy, waarin hij de solide basis voor zijn carrière legde, tot functies bij productiebedrijven in de kapitaalindustrie, voedingsindustrie alsmede de IT-industrie.


Hij vindt het daarbij erg belangrijk  zich goed te verplaatsen in de core business van de bedrijven waarvoor hij werkzaam is. Als lid van de diverse management teams waarvan hij deel heeft uitgemaakt probeert hij een klankbord te zijn voor non-financials.


Hij slaagt erin Finance dichtbij hen te brengen door hen de toegevoegde waarde van, op hun informatiebehoefte toegespitste sturingsinformatie, te laten ervaren.
Ruud wordt door klanten beoordeeld als een breed ervaren Finance professional.


De aanpak is pragmatisch en hands-on met een ruime belangstelling binnen en buiten het eigen vakgebied. Gedrevenheid en besluitvaardigheid zijn eigenschappen die als kernkwaliteiten genoemd worden.


De stijl van leiding geven is gericht op daadkracht, draagkracht en standvastigheid.

Graag zoekt hij de verbinding met mensen en communiceren  op alle niveau's gaat hem gemakkelijk af.


Strategische doelstellingen worden op op heldere wijze vertaald naar tactische kaders waarbinnen de mensen en middelen in een organisatie doelgericht kunnen werken.


Afgestudeerd aan de Post-HBO Controllers opleiding van de Open Universiteit Nederland is Ruud ingeschreven in het aan de opleiding verbonden register. Daarnaast is Ruud in 2019 door de ICMA gecertificeerd als CMA ( Certified Management Accountant )

© 2016-2020 Van der Zwet Interim Financials b.v.